Podmínky

GDPR

Zásady zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropské unie číslo 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (zkráceně „GDPR“). Web CenyVolani.cz neshromažďuje ani neukládá osobní údaje uživatelů, pouze s jejich souhlasem předá zadané anonymní tel. číslo partnerům, kteří poskytují mobilní tarify (specifikace partnerů níže). Žádné další informace typu jméno, adresa, pohlaví, věk atd. nepožadujeme.

Pověřenec

CenyVolani.cz nemá jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů, protože z hlediska zákona to není vyžadováno.

Podmínky CenyVolani.cz

Tyto podmínky zakládají vztah mezi návštěvníkem stránek (uživatelem), operátorem, partnerem a provozovatelem stránek o mobilních tarifech CenyVolani.cz

Návštěvník – uživatel je fyzická nebo právnická osoba, která použije stránky CenyVolani.cz k získání informací ohledně výhodných tarifů dostupných na trhu. 

Provozovatel poskytuje bezplatnou nabídkou výhodných tarifů. Tarify jsou dodány přímo mobilním operátorem nebo prostřednictvím partnera. Smlouva o mobilním tarifu je vždy uzavřena přímo s mobilním operátorem. 

Provozovatel  zprostředkovává uživateli nabídky tarifů od mobilních operátorů zdarma. Tato nabídka je nezávazná. Provozovatel stránek není právnická osoba ani prodejce tarifů.

Použitím stránek CenyVolani.cz Uživatel uděluje dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Provozovateli souhlas se zpracováním předaných údajů (pouze tel. čísla) a k nabídce výhodných tarifů. Stejný souhlas přiznává uživatel i operátorovi a partnerovi webu CenyVolani.cz přímo se podílejícím na nabídce a dodávce služby. Partnerem se rozumí společnost Tarifomat a.s.

Tyto podmínky jsou dostupné na webových stránkách CenyVolani.cz a uživatel s nimi vyjadřuje souhlas k použití webu CenyVolani.cz.

Provozovatel si vyhrazuje právo podmínky průběžně upravovat.

Podmínky mobilních operátorů : 

https://www.vodafone.cz/podminky/

https://www.o2.cz/osobni/306210-dokumenty_mobilni_volani/

https://www.t-mobile.cz/dcpublic/OP-T-Mobile-VPST-01012018.pdf

Obchodní podmínky společnosti Tarifomat s.r.o. :

https://tarifomat.cz/obchodni-podminky/

Ochrana osobních údajů

Jsme si vědomi důležitosti ochrany osobních údajů a zodpovědně chráníme soukromí našich návštěvníků. 

Poskytování osobních údajů je dobrovolné. Vaše osobní údaje (tel.číslo) budeme shromažďovat a využívat pouze s Vaším souhlasem pro účely objednání produktů a služeb partnerů (mobilní operátoři a Tarifomat, s.r.o.).
S údaji, které nám byly poskytnuty, nakládáme v souladu s platnými předpisy, zejména se zákonem č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a dalšími souvisejícími právními předpisy.

Používání souborů cookies

Pro zvýšení uživatelského komfortu stránek využíváme cookies, což jsou malé textové soubory, které se ukládají ve vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišení jednotlivých uživatelů. Umožňují nám identifikovat populární oblasti našeho webu, přizpůsobit jej vašim potřebám a průběžně zlepšovat nabídku.

Používání cookies je dnes standardní součástí většiny webových stránek. V případě, že vám cookies nevyhovují, můžete si naše webové stránky prohlížet i bez nich. Stačí nastavit váš webový prohlížeč tak, aby cookies neakceptoval.


Nejsme mobilní operátor ani prodejce tarifů. Tarify, které prezentujeme jsou uzavírány přímo s mobilním operátorem. Jedná se o 3 hlavní mobilní operátory v ČR.